Welcome to EAP forums
 Το eap-forums δημιουργήθηκε από φοιτητές του ΕΑΠ και δεν αποτελεί μέρος της επίσημης ιστοσελίδας του πανεπιστημίου.  

Κεντρικό μενού
Αρχική Σελίδα


Άρθρα
Κατηγορίες
Αρχείο
Υποβολή
Αναζήτηση


Ομάδες Συζητήσεων
Κεντρική Forum
Εγγραφή Χρήστη


Χρήσιμα
Σύνδεσμοι
Downloads


Στατιστικά
Ιστοσελίδας
Τop 10
Ψηφοφορίες


Επικοινωνία

  
Ιστορία του Ανθρώπου
02 Thursday March @ 11:01:45 CST από yban (40 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Sitespirosan Γράφει "Στην ιστοσελίδα hallofpeople.com παρουσιάζεται καθημερινά ένα διάσημο πρόσωπο με δείγμα της δουλειάς του. Ο στόχος είναι να αποδοθεί, μέσω της ζωής 1000 ανθρώπων, η εξέλιξη του ανθρώπου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το site δημιούργησε και ανανεώνει καθημερινά απόφοιτος του ΕΑΠ, τμήματος πληροφορικής (2012)."
( | Βαθμολογία 0)

blog διαλόγου για την παιδεία από το ΥΠΕΠΘ
29 Wednesday April @ 06:21:31 CDT από yban (2515 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteΣτον «αέρα» βρίσκεται από τις 28 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, το νέο μπλογκ http://www.meafora.gr/ καi http://www.meafora.com/ οποίο έρχεται να συμβάλλει στον πολύπλευρο διάλογο που έχει ξεκινήσει για την Παιδεία και δίνει στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και σε όλη την κοινωνία την δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

(Περισσότερα ... | 1725 bytes | Βαθμολογία 0)

Επίσημος ιστοχώρος του ΠαΣΕ
20 Tuesday May @ 04:26:50 CDT από yban (6992 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Siteirene_pal Γράφει "Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΛΟΓΩΝ των Πτυχιούχων του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, απέκτησε το δικό του επίσημο ιστοχώρο στο www.eap-epo.gr

Στο site μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα, τις εκδηλώσεις, την τρέχουσα επικαιρότητα και γενικότερα τη δράση του Συλλόγου μας.


Ειρήνη Παλαιολόγου (site administrator)"

(Περισσότερα ... | Βαθμολογία 0)

www.aftodioikisi.gr: Αποκέντρωση μ’ ένα κλικ
12 Saturday April @ 16:53:12 CDT από yban (2985 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Sitenivosgr Γράφει "Ξεκινά τη Δευτέρα 14 Απριλίου τη λειτουργία της η διαδικτυακή πύλη για την Αυτοδιοίκηση

Με τις ευχές των Προέδρων της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού και Υφυπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου και ΘανάσηΝάκου, των Προέδρων της ΚΕΔΚΕ, Νικήτα Κακλαμάνη και της ΕΝΑΕ, Δημήτρη Δράκου, της πρώην Προέδρου της ΕΝΑΕ και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, της Υπερνομάρχη Αθήνας- Πειραιά, Ντίνας Μπέη, των Νομαρχών, Αθήνας, Γιάννη Σγουρού, Πειραιά, Γιάννη Μίχα και Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ξεκινά τη Δευτέρα 14 Απριλίου το μακρύ ταξίδι της στο Διαδίκτυο, η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα- διαδικτυακή πύλη για την Αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr."

(Περισσότερα ... | 2479 bytes | Βαθμολογία 3.66)

Bookcrossing αγάπη μου!
11 Thursday October @ 01:45:42 CDT από yban (2835 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteKallia_z Γράφει "Bookcrossing (ουσιαστικό) = η πρακτική του να αφήνεις ένα βιβλίο σε δημόσιο χώρο για να το βρουν και να το διαβάσουν άλλοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα κάνουν το ίδιο
Επίτομο Λεξικό της Οξφόρδης

Πώς λειτουργεί
Διαλέγεις κάποιο βιβλίο που σε έχει συγκινήσει, τσαντίσει, ωριμάσει, νευριάζει, έχεις περάσει ευχάριστα την ώρα σου μαζί του, σου έχει σταθεί σε δύσκολες ώρες, είναι καλύτερος σύντροφος από τον πραγματικό σου (γιατί δεν σου σπάει τα νεύρα με σχόλια του στυλ «Αγάπη, δεν αφήνεις τα Πανεπιστήμια στα γεράματα για να πλύνεις κανά πιάτο; Δε θα έχουμε τίποτα για να φάμε σε λίγο!») και αφού κάνεις πέτρα τη καρδιά σου, το τραβάς με ευλάβεια από το ράφι της βιβλιοθήκης σου και κάνεις κλικ στην ιστοσελίδα www.bookcrossing.com "

(Περισσότερα ... | 2278 bytes | Βαθμολογία 5)

H Εγκυκλοπαίδεια της Ζωής
10 Thursday May @ 03:24:13 CDT από yban (3424 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteΣε ένα γιγάντιο επιστημονικό εγχείρημα, επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν σε έναν κεντρικό δικτυακό τόπο όλες τις γνώσεις τους για τα 1,8 εκατομμύρια γνωστά είδη ζωντανών οργανισμών.

Η Εγκυκλοπαίδεια της Ζωής θα περιέχει περιγραφές των ειδών, φωτογραφίες, χάρτες, βίντεο, ήχους, παρατηρήσεις από ερασιτέχνες, καθώς και συνδέσμους προς επιστημονικές δημοσιεύσεις και ολόκληρα γονιδιώματα.

[πηγή: in.gr]

(Περισσότερα ... | 2271 bytes | Βαθμολογία 5)

''Ασπρη Λέξη''
13 Monday February @ 17:00:22 CST από pamal (3995 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteΗ "άσπρη λέξη" είναι μία δωρεάν υπηρεσία η οποία στηρίζεται στην καθημερινή διανομή, μέσω internet, μιας ελληνικής λέξης. Σκοπός της δεν είναι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού λεξικού το οποίο θα περιέχει λέξεις αλλά να γνωρίσουμε κάθε λέξη ξεχωριστά, τη σημασία της, την ιστορία της, την αισθητική της, τη θέση της στον κόσμο των λέξεων.

(Περισσότερα ... | 1504 bytes | Βαθμολογία 3.66)

Δια βίου Εκπαίδευση Ενηλίκων
26 Wednesday October @ 19:29:29 CDT από pamal (9614 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Siteinpap Γράφει "Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων συνιστούν μια καινοτόμο προσέγγιση στο πλαίσιο της Δια βίου Μάθησης και της ισότητας των ευκαιριών στην εκπαίδευση.Τα προγράμματα που προσφέρονται στα ΚΕΕ στοχεύουν στην απόκτηση νέων βασικών δεξιοτήτων και στην αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών, ώστε να εξασφαλισθούν καλύτερες προϋποθέσεις ισότητας ευκαιριών και ένταξης των εκπαιδευομένων στην αγορά εργασίας, μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά και διαμόρφωση στάσης ενεργού πολίτη με την απόκτηση και αναβάθμιση κοινωνικών δεξιοτήτων. "
(Περισσότερα ... | 1499 bytes | Βαθμολογία 4.5)

www.e-paideia.net
26 Wednesday October @ 19:27:13 CDT από pamal (7426 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Siteinpap Γράφει "Ο Διαδικτυακός Κόμβος e-paideia.net είναι μία πύλη στους ανοικτούς ορίζοντες της Γνώσης. Απευθύνεται εξίσου στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την οικογένεια και σας καλωσορίζει στον συναρπαστικό κόσμο της Μάθησης.
Φιλοδοξία μας είναι να γίνει η εκπαίδευση στο ελληνικό σχολείο περισσότερο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, να αναδειχθεί η εκπαιδευτική αξία της ελληνικής και ευρωπαϊκής σκέψης, του πολιτισμού, της επιστήμης, της Παιδείας."

(Περισσότερα ... | Βαθμολογία 4.5)

www.mycampus.gr
04 Thursday August @ 15:33:48 CDT από yban (3923 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Sitewatican_666 Γράφει "Η ιστοσελίδα www.mycampus.gr έχει δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα φοιτητών που τα τελευταία χρόνια εκδίδει το μοναδικό μηνιαίο φοιτητικό περιοδικό της χώρας, το IQ magazine. Σκοπός τους είναι το mycampus.gr να αποτελέσει τον δικτυακό τόπο που θα παρέχει ενημέρωση, σχόλια και προτάσεις σχετικές με την φοιτητική ζωή. "
(Περισσότερα ... | 948 bytes | Βαθμολογία 1)

  
Login
username

password

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε ένα.

Ως εγγεγραμμένος έχετε κάποιες επιπλέον δυνατότητες όπως συμμετοχή στις συζητήσεις και δημοσίευση άρθρων.

Τελευταίες δημοσιεύσεις
Διάφορα
Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού
Δρώμενα Πληροφορικής
Σειρά μαθημάτων τερματικού 2017
ΔΕΟ 42
4 ΓΕ 2016-2017
Τεχνολογία Υλικού και Λογισμικού: Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διάχυτων Συστημάτων Υπολογισμού
προετοιμασία για ΣΔΥ50
Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα
Βιβλία ΠΛΣ60
Γενικά για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό
Απελπισμένος :-Ρ
ΔΕΟ 43
4η ΓΕ 2016-17
ΙΣΠ 32
Trabajos obligatorios 2016-2017
ΙΣΠ 31
Trabajos obligatorios 2016-2017
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
Καλή Ανάσταση!!!
ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο.
ευχές για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΟ 20
4η εργασία 2016-2017
ΔΕΟ 31
4η ΓΕ - Θέμα 2ο - 2016/17
ΔΕΟ 40
4 ΓΕ
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
ΔΠΜ60 Θέμα 4ης Γραπτής Εργασίας 2016-2017

κανονισμοί/όροι χρήσης | διαφημιστείτε στο eap-forums.gr


Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Εμφάνιση Σελίδας σε: 0.046 Δευτερόλεπτα