ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΜΑΤΩΝ
Ημερομηνία 06 Friday June @ 03:06:26 CDT
Θέμα Νέα


PAF Graffiti & Music Festival 2008


Τα τοιχία που βρίσκονται στους πρόποδες του χωριού Πέλεκα, αποτελούν κάθε καλοκαίρι τον καμβά, πάνω στον οποίο ζωγραφίζουν δεκάδες writers από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Το PAF Graffiti & Music Festival φροντίζει, ώστε χρώματα και μουσικές να ξεχυθούν και πάλι στην Κέρκυρα. Επί τρεις ημέρες (25-25-27/ Ιουλίου) όλα θα κινούνται σε ρυθμούς διαφορετικούς.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, λίγο έξω από τον Πέλεκα, ένα χωριό δυτικά της Κέρκυρας, 12 χλμ από την πόλη, και λίγο πριν από της τέσσερις πιο γνωστές παραλίες του νησιού (Γλυφάδα, Κοντογιαλός, Μυρτιώτισσα, Γυαλισκάρι) τα τοιχία, έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων, περιμένουν “writers” από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αποκτήσουν ζωή. Το χρωματικό παιχνίδι των writers θα συνοδεύουν οι μουσικές των προσκεκλημένων DJs, που θα δίνουν ρυθμό και κίνηση στους φίλους του Graffiti,

Απέναντι από τα τοιχία, στον ελαιώνα, στη σκηνή που θα στηθεί, οι νύχτες θα αποκτούν ρυθμό, χάρη στην παρουσία πολλών καλλιτεχνών και μουσικών συγκροτημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. (20 writers,6 μουσικών συγκροτημάτων, LOCOMONDO - MIKRO - RODES - ONEDROP FORWORD - SCABLEVEL - PHASE3 + 15DJj’s και Vjs,
Λίγο πιο πέρα, μέσα στον ελαιώνα , ο πλήρως εξοπλισμένος χώρος κατασκήνωσης (περίφραξη, ασφάλεια-Security,συνθήκες υγιεινής, ηλεκτρισμός, καντίνα, κινητό Ιατρείο) θα φιλοξενήσει όσους επιθυμούν να παραμείνουν για όλο το τριήμερο στον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ. Τόσο οι κατασκηνωτές, όσο και οι απλοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από τα μουσικά events και το graffiti, να παρακολουθήσουν σεμινάρια graffiti και να δουν έκθεση έργων graffiti σε καμβά, αλλά και video art. Στις εκδηλώσεις του τριημέρου περιλαμβάνεται θεαματικό juggling show, θέατρο δρόμου, και … πολλές εκπλήξεις.

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η οργανωτική ομάδα του PAF (Pelekas Art Festival), χάρη στην υποστήριξη κατ΄ αρχάς του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέλεκα, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Δήμου Παρελίων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας, του O.S.C.S. της ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, του MAD TV - MAD Radio, την ευγενική συνεισφορά των χορηγών, αλλά και του κόσμου που στηρίζει την προσπάθεια, εγγυώνται τρεις μέρες γεμάτες χρώμα, μουσική και θετική ενέργεια, μια απόδραση σε έναν εναλλακτικό παράδεισο σε ένα από τα πλέον τουριστικά νησιά της Ευρώπης.
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις, όπως και η παραμονή στον χώρο της κατασκήνωσης θα είναι δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες των προηγουμένων φεστιβάλ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.paf.gr και www.myspace.com/pafgr.

Η δημοσίευση προέρχεται από EAP forums
http://www.eap-forums.gr

Η URL της δημοσίευσης είναι η εξής
http://www.eap-forums.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=201