Welcome to EAP forums
 Το eap-forums δημιουργήθηκε από φοιτητές του ΕΑΠ και δεν αποτελεί μέρος της επίσημης ιστοσελίδας του πανεπιστημίου.  

  
Ομάδες Συζητήσεων :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Κανονισμοί / Όροι Χρήσης forum
 SearchΑναζήτηση   Πολιτική ΦόρουμΠολιτική Φόρουμ   Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Κανονισμοί / Όροι Χρήσης forum

 
Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    Ομάδες Συζητήσεων Αρχική σελίδα -> EAP-Forums
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
yban
Διαχειριστής
Διαχειριστής


Ένταξη: Oct 27, 2004
Δημοσιεύσεις: 4727

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 03, 2006 1:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κανονισμοί / Όροι Χρήσης forum Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


 1. Το eap-forums παρέχει στους χρήστες του την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και τα μέσα για ανάρτηση/δημοσίευση περιεχομένου. Όλες όμως οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και εν γένει κάθε περιεχόμενο, είτε αναρτάται από τους χρήστες δημόσια στο φόρουμ είτε μεταφέρεται ιδιωτικά μέσω των υπηρεσιών, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο προέρχεται. Συνεπώς κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του φόρουμ. Το eap-forums.gr δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου του, να ελέγχει την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα όλων των μηνυμάτων που δημοσιεύονται. Το μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι μπορεί να εκτεθεί σε μηνύματα προσβλητικά, ανήθικα ή παράνομα. Το eap-forums.gr δεν είναι σε καμιά περίπτωση υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων ή οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου.

 2. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του φόρουμ για:
  • Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους κλπ.
  • Πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο.
  • Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.
  • Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του φόρουμ
  • Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.
  • Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).
  • Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση οποιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.
  • Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση ή/και προώθηση ή/και διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού δικτύου ή εξοπλισμού.
  • Παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του φόρουμ, ή μη συμμόρφωση με τους κανόνες, τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες και τους κανόνες των δικτύων αυτών.
  • Παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του φόρουμ.
  • Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών/μελών.
  • Ανάρτηση πορνογραφικού υλικού, τόσο σε επισυναπτόμενες εικόνες όσο και σε avatars ή υπογραφές χρηστών.


 3. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις οιασδήποτε μορφής (εχθρικά μηνύματα, προσβολές, αρνητικός ή εχθρικός σαρκασμός), καθώς και οι χυδαίες, ρατσιστικές και γενικά προσβλητικές εκφράσεις στα μηνύματα των χρηστών. Η κριτική μπορεί να ασκείται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους. Επιβεβλημένος θεωρείται ο σεβασμός στις πεποιθήσεις των μελών και στην ισχύουσα νομοθεσία. Η παραβίαση του κανόνα αυτού, συνιστά αιτία "κλειδώματος" ή/και διαγραφής του συγκεκριμένου θέματος, με ενδεχόμενη και την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban). Οι χρήστες που υφίστανται τέτοιου είδους επιθέσεις, οφείλουν να ενημερώνουν τους διαχειριστές ή τους συντονιστές της Θεματικής Ενότητας.

 4. Κάθε μέλος θα πρέπει να χρησιμοποιεί έναν μόνο λογαριασμό για την πρόσβαση του στο eap-forums.gr

 5. Το eap-forums.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιανδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες αντιλήψεις / απόψεις των μελών του. Οι συντονιστές και διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να εκφράζουν τις δικές τους απόψεις χωρίς αυτές να θεωρούνται απόψεις του eap-forums.gr

 6. Το eap-forums.gr δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου που αναρτούν μέλη του. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές και τους συντονιστές του eap-forums.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. Η τακτική της διαγραφής μηνυμάτων δεν υιοθετείται από το eap-forums.gr και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη . Το ίδιο ισχύει και για την επέμβαση στο περιεχόμενο κάποιας δημοσίευσης (διόρθωση).
  Κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα διόρθωσης των δημοσιεύσεων του. Ως εκ τούτου, πριν ζητηθεί η συνδρομή κάποιου συντονιστή ή διαχειριστή για τη διόρθωση ή τη διαγραφή κάποιας δημοσίευσης, θα πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία με τον/την συγγραφέα της δημοσίευσης.

 7. Σε περίπτωση που διαχειριστής ή συντονιστής λάβει ειδοποίηση ή υποπέσει στην αντίληψη του ότι κάποιο μήνυμα ή θέμα παραβιάζει τους όρους χρήσης, διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί ή και να διαγράψει την καταχώρηση. Επίσης οι διαχειριστές και οι συντονιστές του eap-forums.gr εχουν το δικαιωμα να μετακινούν δημοσιεύσεις που αναρτήθηκαν σε λαθος σημεία.

 8. Οι διαχειριστές και συντονιστές του eap-forums.gr διατηρούν το δικαίωμα να περιορίσουν ή και να απαγορεύσουν την πρόσβαση κάθε χρήστη που θα παραβεί τους όρους χρήσης με ή χωρίς πρόθεση.

 9. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο eap-forums.gr είναι μια προσφορά των μελών του, παρέχονται «ως είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη. Το μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί και να είναι υπεύθυνο για την χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασης του να βασιστεί στην ορθότητα, αξιοπιστία, πληρότητα ή χρησιμότητα του περιεχομένου.

 10. Οι απαντήσεις που καταχωρείτε στις ανοιχτές συζητήσεις, θα πρέπει να είναι σχετικές με το θέμα της αρχικής δημοσίευσης. Σε περίπτωση που οι εμβόλιμες απαντήσεις αλλοιώνουν το αρχικό θέμα, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα να τις διασπάσουν ή να τις διαγράψουν.

 11. Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των φοιτητών για την καλύτερη κατανόηση της ύλης τους και την επικοινωνία μεταξύ τους γενικότερα. Σε καμία περίπτωση όμως οι συζητήσεις δεν μπορούν να αφορούν λύσεις, αποτελέσματα ή τον τρόπο επίλυσης κάποιας εργασίας.

 12. Σχετικά με τη χρήση των ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ στο forum, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο χώρο του internet σημαίνει "Φωνάζω δυνατά". Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει, η άσκοπη χρήση κεφαλαίων είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται.

 13. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τη χρήση λατινικών χαρακτήρων για ελληνική γραφή (Greeklish), στο forum. Τα Ελληνικά είναι πιο ξεκούραστα και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στο μήνυμά σας, γι' αυτό θα πρέπει να προτιμούνται, όσο αυτό είναι δυνατόν.

 14. Το eap-forums διατηρεί το δικαίωμα οποιασδήποτε τροποποίησης των όρων χρήσης.


Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2009


Έχει επεξεργασθεί από τον/την yban στις Τρι Φεβ 14, 2012 10:31 am, 5 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
yban
Διαχειριστής
Διαχειριστής


Ένταξη: Oct 27, 2004
Δημοσιεύσεις: 4727

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 12, 2007 2:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανονισμός επιλογής συντονιστών θεματικών ενοτήτων

Υποψηφιότητα για συντονιστής θεματικής ενότητας μπορεί να θέσει οποιοσδήποτε χρήστης με τις προϋποθέσεις:
α. Να έχει εγγραφεί τουλάχιστον 8 μήνες πριν θέσει υποψηφιότητα. Εξαιρούνται οι θεματικές ενότητες του 1ου έτους όπου ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει εγγραφεί τουλάχιστον 1 μήνα πριν θέσει υποψηφιότητα.
β. Να έχει κάνει τουλάχιστον 30 δημοσιεύσεις πριν θέσει υποψηφιότητα. Εξαιρούνται οι θεματικές ενότητες του 1ου έτους όπου ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει κάνει τουλάχιστον 10 δημοσιεύσεις πριν θέσει υποψηφιότητα.
γ. Να μην παραβιάζει συστηματικά τους κανονισμούς του forum.
δ. Να μην έχει ποτέ αποκλειστεί η πρόσβαση του ή απομακρυνθεί από συντονιστής λόγω μη τήρησης των κανονισμών λειτουργίας.
ε. Να συντονίζει το πολύ άλλη μία θεματική ενότητα.

Για τις θεματικές ενότητες που έχουν ήδη συντονιστή, η διαδικασία αντικατάστασης του ξεκινά με προτωβουλία του προηγούμενου συντονιστή ή του αρμόδιου Γενικού Συντονιστή την 1η Οκτώβρη κάθε έτους.
Για τις θεματικές ενότητες που δεν έχουν ήδη συντονιστή, μπορεί να τεθεί υποψηφιότητα οποτεδήποτε. Το ίδιο ισχύει εάν κάποιος συντονιστής παφθεί από τα καθήκοντα του ή παραιτηθεί.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του χρήστη, μεσολαβεί μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα και κάποιος άλλος χρήστης.
Με το πέρας της εβδομάδας, μπαίνει ψηφοφορία η οποία:
α. Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι έχει θέμα "Επιλέξτε συντονιστή για την ΧΧΧΧΧ" (Όπου XXXXXX είναι η θεματική ενότητα π.χ. ΕΛΠ10) και επιλογές τα nicknames των υποψηφίων. Προστίθεται και μία νέα επιλογή "κανέναν από τους παραπάνω".
β. Αν υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος έχει θέμα "Θέλετε τον yyyyyyyy για συντονιστή της xxxxx;" (Όπου XXXXXX είναι η θεματική ενότητα π.χ. ΕΛΠ10 και yyyyyyyy είναι το nickname του υποψηφίου) με επιλογές "ναι" και "όχι".
Η ψηφοφορία διαρκεί μία εβδομάδα και όταν αυτή συμπληρωθεί, γίνεται συντονιστής ο υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους. Εάν πλειοψηφήσει κάποια από τις επιλογές "κανέναν από τους παραπάνω" και "όχι", τότε η θεματική ενότητα παραμένει χωρίς συντονιστή μέχρι να δηλώσει υποψηφιότητα κάποιος άλλος, οπότε η διαδικασία επαναλαμβάνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
yban
Διαχειριστής
Διαχειριστής


Ένταξη: Oct 27, 2004
Δημοσιεύσεις: 4727

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 10:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλώ ενημερωθείτε για την ανανεωμένη πολιτική του eap-forums.
_________________
Γιάννης Μπανάσης

Τι να είναι οι ομάδες μελέτης; Think
Δες εδώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    Ομάδες Συζητήσεων Αρχική σελίδα -> EAP-Forums Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Powered by phpBB 2.0.10 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4 standalone was developed and tested by:
ArtificialIntel, ChatServ, mikem,
sixonetonoffun and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.1 by Nuke Cops © 2003 http://www.nukecops.com

κανονισμοί/όροι χρήσης | διαφημιστείτε στο eap-forums.gr


Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Εμφάνιση Σελίδας σε: 0.114 Δευτερόλεπτα